Around my neck, finger and arm

Datum: 2009-12-20 - Tid: 20:24:01


Bilder på alla mina smycken som jag har här. Vill så gärna ha ett halsband med ett kors på! Ska nog köpa ett i morgon eller på mellandags rean.

Idag så har jag varit i skogen med min släkt. Snöbolls krig mot morbror eric och tyvär så fick han in några bra träffar men det fick jag också så lika på den. Men han får igen någon gång under veckan. Höhö (a) Tomten och hans kompis kom förbi och lämnade lite paket och jag fick både pengar, smink och mitt årskort på hassel ski resort! Så det blir skidåkning i mängder under lovet. Börjar redan i morgon i en annan backe som ligger lite närmare oss :) I går så var jag hela dagen i stan och jul handlade.

Melina har flytt bort från kylan och snön och drog med sin familj nu idag till kanarieöarna. Kul för henne. Så ni får bara läsa mina inlägg under ett tag. Enjoy!

Nu ska jag redigera lite bilder som jag kommer att lägga upp i morgon.
// Alicia

Kommentarer
Postat av: miranda

Hej, först av allt vill jag bara säga, vilken fantastisk blogg! ;D Sen vill jag säga att

jag har en ''veckans blogg''- tävling på gång där just DU kan bli veckans blogg! Gå in här: http://mirandasdagbok.blogg.se/2009/december/veckans-blogg-vill-du-bli-en-av-de.html#comment& skriv ''jag vill vara med'' eller nåt liknande! ;D du måste också skriva in din bloggs namn självklart! Om du vinner blir du länkad i 1 vecka hos mig & så vinner du en header (hemlig header)/ M.V.H - Miranda Matti

2009-12-21 @ 09:12:27
URL: http://mirandasdagbok.blogg.se/
Postat av: Filippa

sv; Jo självklart, jag har väntat på att ni ska logga in, därför har jag inte lagt in den :)Fixar det senare idag.

2009-12-21 @ 14:14:33
URL: http://flings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0