My life, suck without u.

Datum: 2010-08-30 - Tid: 19:56:30
Tilde Tokle. Det är jag som är Nora. Din kompis du vet!
Vart ska jag börja? Det känns så otroligt bra när du ringer till mig och berättar saker. Det känns inte som om jag är en i mängden längre. Det känns som om jag har någon som jag kan säga allting till utan att det sprider sig vidare som någon jävla kjedjebrev. Och det är precis så jag vill att det ska vara. Du ska bara veta hur bra det känns att veta att jag har någon som står mig så nära. Det är egentligen ett under att vi har kommit såhär nära varandra.

Kommer du ihåg när vi gick i tvåan och du cyklade över till mig när jag var nyinflyttad? När min mormor stod i trädgården med Alba och Leo när jag inte var hemma. Men gud så glad jag blev när mamma berättade att det var någon som hade frågat efter mig. Jag kommer ihåg när jag bodde i Enskede och satt på mitt rum och grät för att jag skulle flytta samtidigt som jag läste en kp-tidning. Jag läste om en liten tjej som hade lämnat ett brev i någon med stor makts brevlåda. Jag läste att hon bodde i Strömma på Värmdö och sprang direkt ut till mamma med glädjetårar istället. "MAMMA DET ÄR NÅGON SOM BOR DÄR JAG KOMMER ATT BO!!" Men mamma tog till sig tidningen och sa att den tjejen bodde någonstans på Värmdö och att Värmdö var stort så det var inte alls säkert. Men så en dag möttes vi och jag kände igen dig från tidning. Jag hade haft rätt hela tiden. Jag visste att du skulle bo bredvid mig. Jag kände det på mig på något märkligt sätt. Vi kom ju jättebra överens först men när jag blev den där taskiga tjejen och var så otroligt taskig mot dig blev det inte bra längre ..

Nu har vi börjat i samma skola igen, till och med i samma klass. Och det kändes så himla rätt redan från början. Mamma frågade alltid "Hur ska det gå när Tilde och då nu ska gå i samma klass igen?" Väldigt ofta ställde hon den frågan och jättemånga andra också. Men jag svarade bara att vi var bättre vänner än aldrig förr. Och så känner jag verkligen. Jag kan säga det mesta till dig. Men nu efter vårt lilla telefonsamtal så förändrades alla negativa tankar jag har haft om dig. Då är så jävla bra! Och jag älskar inte dig för att du drar åt dig mest blickar från killar. Utan jag älskar dig för att du även kan vara den där galna men ändå mysiga Tilde som jag lärde känna från första början. Och det känns så jävla bra att ha någon som du. Egentligen betyder ordet föralltid egentligen ingenting. För tiden kommer och går. Men jag kommer alltid att älska dig föralltid. Och det spelar ingen roll om du inte älskar mig föralltid för jag kommer alltid älska dig.

Nora och Tilde. Tilde och Nora. Det passar så bra ihop. Vi har samma humor, samma killsmak (oftast) samma klädstil, och allt det där! Men det är inte viktigaste, det viktigaste är att vi är rätt för varandra och det vet jag att vi är.
Jag älskar dig.


Kommentarer
Postat av: matilda

sv: www.Isabelsjoberg.devote.se

gullig text föresten !!!! :D

2010-08-30 @ 20:39:51
URL: http://matiildablom.blogg.se/
Postat av: Sara Fingal

Svar: jag bor just nu i Älvsjö men vi flyttar till Värmdö i slutet av september! :) <3

2010-08-30 @ 20:52:11
URL: http://saruah.blogg.se/
Postat av: jonna

aaaw, sötnos ! jga älskar dej också så jävla mycket! du är helt underbar <333

2010-08-30 @ 21:13:32
URL: http://jopalu.blogg.se/
Postat av: matildac

tackar =D

2010-08-30 @ 22:32:17
URL: http://matildac.blogg.se/
Postat av: Isabella (tinkerbella.blogg.se)

SVAR: Tack :)

Haha jag tycker typ aldrig att jag hittar något heller.. :o kram!

2010-08-31 @ 10:15:40
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: niccanh

sv: Jaaa det gör hon :D <3

2010-08-31 @ 17:26:06
URL: http://niccanh.blogg.se/
Postat av: Sara Fingal

Svar: Min mammas kille(min låtsas pappa eller vad man nu kallar det) fiskar och då var jag med och fiskade och sånt, han klipper även film och jobbar med sånt! Ne de går inte på teve, men finns på kanalgratis.se :) <3

2010-08-31 @ 20:09:28
URL: http://saruah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0