Funwebvideo, Bowling, skallning, näsblod och hårinpackning

Datum: 2010-01-10 - Tid: 19:33:46

Egentligen beskriver orden i rubriken min dag perfekt. Förutom att det inte finns någon vidare exakt beskrivning i det hela. Men jag kan försöka förklara lite bättre. Vet någon utav er t.ex. vad jag menar med Funwebvideo? Det ska jag berätta. När mamma satt och försökte reda ut alla mina tovor, vilket hon lyckades med!! Så spelade jag in några filmer, mamma skrattade verkligen så att hon grät. Men dom filmerna vet jag inte riktigt om jag vågar lägga ut ..

På bowlingen gick det inte alls bra, haha. Men det var kul iallafall och det antar jag är huvudsaken.
När vi åkte hem från bowlingen var det dock inte alls lika kul. Min lillebror skallade mig, ja.. ni vet kanske hur ont det gör, eller så vet ni inte. Upp till er själva. Han skallade mig för att jag retade honom, eller reta och reta.. Jag höll fast honom för att han inte skulle öppna fönstret. Öppna fönstret= Melina frusen, Melina Frusen= INTE BRA ALLS!!
Då skallade han mig allt han kunde så jag börjar blöda näsblod, tredje gången i mitt liv. Skitkul, verkligen ..

Nu sitter jag här med hårinpackning som ska få mitt hår att må bra tydligen. Få se om det hjälper.
Planer för i morgon har jag faktiskt en hel del. Ska självklart gå i skolan och från den ska jag smita en aning tidigare för jag ska till min talpedagog/sångpedagog.. Efter den möter jag upp Alicia och så ska vi gå runt på stan en stund. Sen åker jag till pappa och får min nya telefon. Stannar hos honom hela veckan, så vänta er mycket mycket bloggning från min sida iallafall. Ska gå och ta en dusch, för att få ut det här kletet eller hårinpackningen. Kram från Melina


Foto av Emma Barton Holm..

Älskar och saknar dig verkligen mycket Felicia. Vill att du ska veta det.


Kommentarer
Postat av: felicia

Älskar dig oxå älskliiiing! <333 men du hade inte behövt lägga upp den där bilden xD :P <333

2010-01-10 @ 21:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0