Skönheten kommer inte bara innefrån

Datum: 2010-01-15 - Tid: 22:55:19

 

Nu är det dags för lite olika skönhetstips. Kan behövas nu när det vinter och väldigt kallt ute.

1. En ansiktsmask två gånger i veckan mår ansiktet otroligt bra av. Dels för att det renar på djupet och öppnar upp för finnarna. Köp en mask som passar just din hudtyp. Ansiktsmasker kan man köpa nästan överrallt. Ica,apoteket, hm eller åhléns. Så spring till närmaste affär och köp en skön ansiktsmask!

2. En ljus glossig färg på läpparna är rätt. Mörka färger får finnarna och andra obehagliga saker i ansiktet att synas mer. Så om du vill dölja finnarna får du byta ut det mörka läppglanset mot ett friskt ljust!

3. När du har duschat och håret är blött, ska du aldrig borsta igenom det. Om du har oturen kan faktiskt hårstråna gå av och det är inte bra. Så dra igenom fingrarna när håret är blött. Och när håret väl har torkat. Då ska du börja borsta i topparna och sedan försiktigt arbeta dig uppåt. Slit och borsta inte för hårt det sliter bara ännu mer på håret.

4. Fukten från en hårinpackning mår håret och hårbotten prima av. Om du duschar håret med shampo och balsam ska du ta en hårinpackning två gånger i veckan för att behålla fuktighets-balansen i håret. Det finns otroligt många hårinpackningar. Gå till en frisör för att få den bästa faktan om vad som passar för just dig och ditt hår.

5. År 2010 är det inte bodylotion du ska använda. Utan gå till nämaste Body Shop och köp en väldoftande och krämig Body Butter och lukta på alla dofter du tycker om och köp sedan din favorit! Du kommer lukta som en .. mm. Sockerbit!

6. Det här kanske inte är världens roligaste tips men det är faktiskt ett otroligt bra tips! Drick vatten. Nej, det är inte så att ni ska trycka i er åtta liter vatten. Men åtta glas därimot är rimligt att dricka på en dag. Om ni vill behålla kroppen och hudens spänstighet så är det bara att börja klunka i er vattnet!

7. Dra av dig alla lager utav raggsockor och tjocka skor. Kasta ner fötterna i ett skönt och varmt fotbad i stället. Så mycket bättre och skönare istället. När du tycker att fötterna har badat färdigt, smörj då in fötterna med en skön kräm och avsluta med att måla med ett fint lack på tånaglarna.

Hoppas ni får användning utav tipsen nu och att ni tyckte de var bra! Själv ska jag hoppa in i duschen nu.
Kram Melina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0