Tjockis

Datum: 2010-01-18 - Tid: 19:05:23

Japp, nu sitter jag här framför datorn med en stoooor sked nutella som jag äter på. SKIT GOTT!! Älskar nutella. Ska ju försöka att gå upp lite i vikt. Väger ju ingenting enligt läkare och andra personer. Så alla blir ju jätte glada om jag går upp mins två kilo i alla fall nu under våren. Vet att det inte helle rär mycket men det är ganska mycket för mig som har väldigt svårt för att gå upp i vikt och som minns bara kan gå upp ett kilo per halvår..

Aja idag så var det typ värsta slapp dagen i skolan. Föreläsning där vi bara lyssnade och sen matte där vi fick kolla på en film och sen göra en liten uppgift och sen skulle vi jobba i boken men den hade inte jag med mig så jag inte visste att vi ens hade matte idag så jag och mathilda har suttit och pratat hela eftermiddan bara ;) KUL!

Nä nu måste jag fixa klart en grej som jag kommer att visa er i morgon om den är klar då. SPÄNNANDE och är faktisk ganska nervös inför det. Men mer i morgon om det.

Nu ska jag forstätta med mitt tjockis ätande så hörs vi lite senare. Veckans blogg ska ju presenteras också! Kram alicia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0