jag hatar att vara ifrån dig

Datum: 2010-09-06 - Tid: 21:05:59Det här är till dig Vilma Henriksson Rawet, bara till dig. Okej?

På senare tid .. ja om jag ska vara ärlig. Sen du började i Vittra Sjöstaden har allting förändrats. Verkligen allt och det vet du också. Eller hur? Båda har gjort fel. Både du och jag. Båda två har gjort så det har blivit som det är nu. Och som det är nu, det är inte bra. Det ska inte vara såhär mellan oss två. Det är inte rätt!

Varje gång vi var hemma hos dig och åt nutella direkt ur burken. Alla gånger vi har ätit sushi tillsammans. Alla gånger vi har ätit ben and jerrys, hyrt film och haft myskvällar. Alla gånger vi har tagit en spontanare och dragit på bio eller någon annanstans helt plötsligt. Alla gånger vi har druckit té och bara snackat igenom allting. Alla de tiderna med dig har varit underbara. Så underbara att jag aldrig vill glömma dom. Aldrig.

Vi har pratat om framtiden och att vi aldrig vill skiljas åt. Och det vill inte jag. Aldrig någonsin. Två gånger har du skrivit till mig att vi har vuxit ifrån varandra. Men det har vi inte jag lovar. Men vi måste bestämma saker nu. Hur vi ska ha det. Jag vill inte lämna dig, det har jag aldrig velat. Men det känns som om du inte orkar med mig längre. Som om du är irriterad på mig eller något. Som om du trivs så mycket bättre med dina nya kompisar på sjöstaden. Som om dom är mycket roligare än mig.

Det är en sak att säga att man ska ändra sig, att man ska säga allt till varandra och att man kan lita på varandra. Men det är en annan sak att faktiskt göra det. Att berätta allt för varandra. Och det var det vi sa. Det var de vi sa att vi skulle göra. Men på något sätt känns det fortfarande som om vi inte gör det.

Jag vet också att du tycker att det är jobbigt med saker jag gör. Och så ska det inte vara. Du behöver inte skriva en lång text på hur mycket du älskar mig och blablabla. Men jag vill ändå ha en bekräftelse på något sätt och det är därför jag skriver det här. För att det inte känns rätt för mig.

Men jag älskar dig. Och det kommer jag alltid att göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0