Wayne's Coffee

Datum: 2010-09-04 - Tid: 12:47:27

Tilde och jag ska ju som sagt praoa på Wayn'es Coffee. Ska bli riktigt kul, synd att det är först i November/December bara. Vill att det ska börja på en gång. Jag och Tilde har i alla fall blivit som stammisar på ett av fiket. Bara förra veckan var vi där två gånger. Och dår får man tänka att vi inte bor i stan. Eller i alla fall inte Tilde. Men det är gott och bra så vad ska man göra? Tänkte bjuda på lite bilder från vad vi har fikat och på utsikten från ett av cafe'erna. Vi får nämligen inte praoa på samma fik. Därför byter vi efter en vecka. Men det är lugnt för man ser över till varandra. Haha!Fika första gången. Cookie och Apelsinjuice. M U M S !Gårdagen fika. Äppelpaj och Varm choklad. Minst lika gott det.
Utsikten från ena stället. I det blåa huset som man ser på första bilden ligger det andra stället.Min ingång i alla fall en av veckorna.

Jamen då har ni ju en liten aning om vart jag kommer hålla hus vecka 47-48. Bara att komma förbi och fika om ni kan lista ut vart det är jag ska vara. Och det kan ju inte vara så svårt? Puss Melina♥

Kommentarer
Postat av: Moa<3

hahah mums ! :DDDDDD <3

2010-09-04 @ 18:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0