Ajabaja..

Datum: 2010-08-31 - Tid: 22:40:41


Kom precis hem.. Eller inte precis precis men för 10 minuter sen. Upps!
Men nu ska jag berätta om min dag och igår eftersom att jag inte bloggade något..
Måndag: Orkar inte berätta om skolan, men det var jsom vanligt där. Efter skolan så drog jag molly och mathilda hem till johan och hängde där. Spelade lite tv spel och wow. Haha så jävla kul! Trodde att jag kunde åka hem med pappa eftersom att han var på föräldramöte på skolan och då var kl halv 8, när det skulle slutat. Sen blev allt lite struligt så jag var hemma förs vid 9.. Orkar inte berätta allt i detalj.
Tisdag: Ja skolan var ju som vanligt igen. Hände en lite pinsam grej, men sak samma. Efter skolan, skulle jag då göra en grej och sen åka hem, hämta kläder, äta mm och sen dra till mathilda. Hängde hos Mathilda ett tag, men sen drog vi vidare till våran segling.. Och oj vad vi seglade, hade verkligen mycket vind! NOT! Så vi sprang mest runt på land och höll på. Sen drog alla hem till Johan igen.. Spelade mer tv spel och brottades (?) typ. Vet int evad man ska kalla det för annars.. Kom hem sent om ni inte fattat det :p

Men i morgon ska jag blogga mer. Ska på en dejt med min säng nu så GOD NATT!
Alicia

My nails are colored

Datum: 2010-08-31 - Tid: 21:29:29

Röd, orange, rosa.
I love it

Shopping is my drug

Datum: 2010-08-31 - Tid: 20:51:06

Fick ju som sagt med mig några saker hem när jag var med Tilde i stan. I love it.
Vit blus från zara.Lite småsaker från H&M.

Trevlans trevlans. Haha nej, men nu ska jag se klart på fångarna på fortet och sedan fixa lite småsaker. Pussss

Inte en vanlig dag /100831

Datum: 2010-08-31 - Tid: 20:30:06

Hej hej!
Har inte överdrivet mycket att berätta om dagen .. ! Förutom att jag och Tilde fick prao på Wayne's Coffee, och alla där var super roliga och trevliga så jag längtar jättemycket till datumet då praoen sker.
Köpte lite saker också som jag lägger upp snart. Ska göra lite läxor också.
Puss Melina♥
Right now ..

My life, suck without u.

Datum: 2010-08-30 - Tid: 19:56:30
Tilde Tokle. Det är jag som är Nora. Din kompis du vet!
Vart ska jag börja? Det känns så otroligt bra när du ringer till mig och berättar saker. Det känns inte som om jag är en i mängden längre. Det känns som om jag har någon som jag kan säga allting till utan att det sprider sig vidare som någon jävla kjedjebrev. Och det är precis så jag vill att det ska vara. Du ska bara veta hur bra det känns att veta att jag har någon som står mig så nära. Det är egentligen ett under att vi har kommit såhär nära varandra.

Kommer du ihåg när vi gick i tvåan och du cyklade över till mig när jag var nyinflyttad? När min mormor stod i trädgården med Alba och Leo när jag inte var hemma. Men gud så glad jag blev när mamma berättade att det var någon som hade frågat efter mig. Jag kommer ihåg när jag bodde i Enskede och satt på mitt rum och grät för att jag skulle flytta samtidigt som jag läste en kp-tidning. Jag läste om en liten tjej som hade lämnat ett brev i någon med stor makts brevlåda. Jag läste att hon bodde i Strömma på Värmdö och sprang direkt ut till mamma med glädjetårar istället. "MAMMA DET ÄR NÅGON SOM BOR DÄR JAG KOMMER ATT BO!!" Men mamma tog till sig tidningen och sa att den tjejen bodde någonstans på Värmdö och att Värmdö var stort så det var inte alls säkert. Men så en dag möttes vi och jag kände igen dig från tidning. Jag hade haft rätt hela tiden. Jag visste att du skulle bo bredvid mig. Jag kände det på mig på något märkligt sätt. Vi kom ju jättebra överens först men när jag blev den där taskiga tjejen och var så otroligt taskig mot dig blev det inte bra längre ..

Nu har vi börjat i samma skola igen, till och med i samma klass. Och det kändes så himla rätt redan från början. Mamma frågade alltid "Hur ska det gå när Tilde och då nu ska gå i samma klass igen?" Väldigt ofta ställde hon den frågan och jättemånga andra också. Men jag svarade bara att vi var bättre vänner än aldrig förr. Och så känner jag verkligen. Jag kan säga det mesta till dig. Men nu efter vårt lilla telefonsamtal så förändrades alla negativa tankar jag har haft om dig. Då är så jävla bra! Och jag älskar inte dig för att du drar åt dig mest blickar från killar. Utan jag älskar dig för att du även kan vara den där galna men ändå mysiga Tilde som jag lärde känna från första början. Och det känns så jävla bra att ha någon som du. Egentligen betyder ordet föralltid egentligen ingenting. För tiden kommer och går. Men jag kommer alltid att älska dig föralltid. Och det spelar ingen roll om du inte älskar mig föralltid för jag kommer alltid älska dig.

Nora och Tilde. Tilde och Nora. Det passar så bra ihop. Vi har samma humor, samma killsmak (oftast) samma klädstil, och allt det där! Men det är inte viktigaste, det viktigaste är att vi är rätt för varandra och det vet jag att vi är.
Jag älskar dig.


Bajs , bajskorv !

Datum: 2010-08-30 - Tid: 18:04:36

Agnes den lilla rackaren har min laddare. Och jag som för övrigt hade tänkt blogga skitmycket idag. Så blev det inte riktigt så. Men i morgon ska jag få min laddare och så kan jag lova att det ska bli 15 inlägg om inte mer. Nej men det ska bli inlägg så det bara skriker om det. Puss på er sålänge / Melina♥


Vad vi gjorde ..

Datum: 2010-08-29 - Tid: 19:14:05Det här är vad vi pysslade med i går kväll. Det var sjukt kul och ett minne för resten utav livet.
Jag ♥ Elsa

At the traaaaain

Datum: 2010-08-29 - Tid: 19:05:36Sitter på tåget nu. Mår helt pisssss! Näsa som rinner, hostar, svettas, fryser och sen så hals ont sååååklart.. Men MÅSTE verligen till skolan i morgon så det är bara att äta många apelsin och c-vitamin brus tabletter och SOVA!?
Ser helt cp sjuk ut på bilderna..
Aja, nu är vi vid arlanda, hörs kanske senare.. PUSS

In the car

Datum: 2010-08-29 - Tid: 11:58:52Sitter just nu i bilen och väntar på mamma som hämtar min lillebror. Gick precis från Elsa och hittade ett olåst nätverk och kände att jag kunde slänga in ett inlägg sålänge. Ska till mormor nu så jag kanske hittar ett nätverk där men annars hörs vi när jag kommer hem och det blir inte allt för sent. Nu kommer dom så nu ska vi åka. Puss

Film, popcorn & saft /100829

Datum: 2010-08-29 - Tid: 01:00:56Nu ska vi äta popcorn och titta på Sunes sommar. Det är barnminnen det! Vad vi gjorde tidigare i kväll får ni förhoppingsvis ses i morgon. Godnatt och Kyss från Melina & Elsa ♥

Just precis nu

Datum: 2010-08-28 - Tid: 20:57:22Vad håller vi på med just nu?
Hmmm .. Det får ni reda på senare!
Adios Amigos ♥

Dagens bilder

Datum: 2010-08-28 - Tid: 18:32:13
Här är då dagens bilder. Inte överdrivet många men det är ju bättre än inga alls. Även om jag fick tjata en stund på Beata för att hon skulle ta med sig kameran och så. Men jag fick som jag ville. Tur det! I alla fall så hade vi en picknick och badade. Men det blev ett eller två hopp bara för det var så fruktansvärt kallt. Usch fy och blä, jag vill ha sommaren tillbaka! Men å andra sidan gillar jag hösten så det är lugnt för min del. Latero♥

Get the look with accessories

Datum: 2010-08-28 - Tid: 17:56:54Sitter hemma hos B e a t a just nu. Ska strax se på paradise hotel och sen ska jag kila över till Elsa där jag ska tillbringa kvällen och natten. Kommer att blogga mycket om Elsa tillåter det. Kyss♥

Mot badet /100887

Datum: 2010-08-28 - Tid: 13:23:43Nu drar jag och Beata till plurret med lite picknick! Vi hörs, syns och ses.
Adios♥

J a g ä r i n t e e n s a m !

Datum: 2010-08-28 - Tid: 11:46:04Den här fina flickan kommer nämligen till mig snart. Ska bli skönt att ha någon att prata med medans jag rensar och sorterar alla kläder. Beata kommer alltså hit som ni kanske har förstått .. Eller inte! Nu måste jag fortsätta rensa så jag blir klar någon dag. Helst idag! Puss Melina♥


Right now:

Datum: 2010-08-28 - Tid: 11:33:50Bilde vill inte vridas .. D A M N !
Såhär ser det i alla fall ut hos mig nu ... Bara att sätta igång!

Dagens planer!

Datum: 2010-08-28 - Tid: 11:19:11

Dags att sätta fart. Garderoben kan ta tid! Vi hörs under tiden. xxxx Melina ♥

God morgon Stockholm!

Datum: 2010-08-28 - Tid: 08:55:46

Hej alla Snyggingar! ♥

Jag vaknade otroligt tidigt idag, men det är bra för mig! För nu kommer jag hinna göra allt det som jag ska göra innan jag åker iväg. Jag kommer hinna äta frukost utan att stressa, jag kommer hinna fixa mig utan att stressa allt det där som händer när man börjar i skolan. Nu kommer det att funka!

Idag är planerna väl så att jag .. aa nu ska jag i alla fall se klart på de tre paradise hotel avsnitt som jag har kvar för att komma ikapp. Bra jobbat, om jag får säga det själv.

Kyss Melina ♥


Jag måste skriva av mig

Datum: 2010-08-27 - Tid: 22:41:57"Jag känner att jag inte kan lite på dig. Att vi har vuxit ifrån varandra. Att vi har förändrats"

Det smset har förändrat mitt liv. 22.24 fick jag det. Personen som har skickat det tror jag inte förstår vad som har hänt. Hon har precis skickat ett sms som jag aldrig trodde att jag skulle läsa. Det var sånt jag bara trodde hände i böcker. Och nu har det hänt mig, det är helt ofattbart. Jag kan verkligen inte få in det i min skalle. Jag har inte gråtit på två veckor. Men nu kom det. Nu kom tårarna. Jag har förlorat en sån nära vän. Min bästa vän. För Vilma du var min bästa vän och det tror jag inte att du förstår. Jag tror inte du förstår att allt det vi har byggt upp nu rasar samman. Du bryr dig inte. För nu har du alla de nya i din skola. Men du vet att allt det här hände för en liten sak va? Och det är de som är så jävla sorligt ..


NU: Mys med spel & té

Datum: 2010-08-27 - Tid: 20:48:27Ska vara social med familjen. Vi hörs sen.
Kyss ♥

Gossips ♥

Datum: 2010-08-27 - Tid: 20:34:06

Halli Hallå alla underbara urgulliga supersöta små läsare! Jag, självaste gossip girl är här igen. Det var verkligen länge sen. Men även jag har haft sommarlov fast riktigt sommarlov hade jag inte. Jag har tagit reda på det bästa av det bästa skvallret som ni kan tänka er. Och det tänkte jag dela med mig av nu .. Så spärra upp ögonen och öronen ordentligt nu, så ni inte missar något som är riktigt riktigt spännande .. !


Melina - Vad är det som har hänt? Det sägs att Melina och Alicia inte är vänner längre. Jag har inget tålamod jag måste berätta vad som har hänt .. Även fast det kanske är taskigt och förstör deras vänskap ännu mer så måste jag bara göra det. Okej, jag tar det hela från början, eller det gör jag förresten inte jag berättar bara en detalj som startade bråket. Bråket startades för att Melina skrev en taskig sak i Alicias logg om en kille. Men nu har Melina försökt göra allt för att få Alicia att prata ut och förstå att det inte var meningen att det skulle bli som det blev. Men Alicia bara ignorerar allt hon gör. Kom igen Alicia du är väl ingen barnunge, förlåt nu Melina. Snälla Snälla Snälla ..

Alicia har till och med tagit bort Melina som vän .. ! Det här har verkligen gått över styr.
Alicia -Vem är det som Alicia hoppar på här? Jag har ingen aning men det ryktas om att det finns en kille hon gillar .. Den nya skolan Vittra Hammarby Sjöstaden verkar ju riktigt bra .. om man vill satsa på att få ett förhållande. För det verkar det ju verkligen gott om. Eftersom Melina & Alicia till och med började bråka om någoting som hade med en kille att göra. Hmm, vem är det hon gillar? Det är ett M Å S T E att ta reda på och det fort!

Beata - Vart är världen påväg? Beata som inte alls tyckte att hon blev bra på bilder eller som tyckte att hon var för kort för att bli modell, att hon stod som en gammal gumma på kort och att hon absolut inte alls hade utseéndet. Vad är det då man hittar på Elite model magement´s hemsida? Är det inte Beata på bilderna? Det här får hon allt förklara ..

 Mathilda - Det sägs att Mathilda skolkar .. Eller sägs och sägs. Jag har sett det med mina egna ögon. Hon skickar sms till alla i sin klass, lurar sina föräldrar och skriver på facebook att hon är förkyld men det stämmer ju egentligen inte. Mathilda, Mathilda, Mathilda vad är det du håller på med?

 

Elsa - TEXTEN ÄR RADERAD! ELSA VILL INTE LÄNGRE VARA MED I BLOGGEN.

 

 

Bella - Bella har ju som nästan alltid varit i USA igen! Den lyckosten har varit i USA hur många gånger som helst. Det är ju orättvist. När hon var i USA var hon b.la. på ett läger med Alicia. Och jag har sett att det hettade till mellan Bella och en het spanjor. Olalalalalala

 

Åh det är så underbart med skvaller. Visst är det? Hihihi, I love it! Längtar redan tills nästa gång jag får skvallra här. Och det är ju snart eller hur? Because .. You cant get enought of it / Gossip Girl


JAG DÖR!

Datum: 2010-08-27 - Tid: 18:52:49

Sitter uppe på landet just nu. Blev sjuk i torsdags och gick inte till skolan idag så jag åkte upp hit och sen så blev jag ju självklart frisk.. BAJS!! Missade Nrj i går kväll.. fan fan fan, ville verkligen gå! Aja.. Missade också en super dag i skolan tydligen. Men snälla ni som smsar mig om nrj igår, GÅ OCH HÄNG ER! Haha nej men allvarligt, lägg ner. Men nu bablar jag bara på. Är kanske inte heeelt frisk än :p Men vi hörs efter helgen, för internet här är helt cp och det funkar aldrig att ladda upp bilder, och inget inlägg utan bilder är ju skita tråkigt. Så vi hörs på måndag eller söndag kväll ;)

PUSS ALICIA

New random stuffs .. /100827

Datum: 2010-08-27 - Tid: 17:25:04


• Två ansiktsregöringar från märket Angels and Demons

• Mellanrumstandborstar, Rosa såklart!

• Shampoo & Balsam från Sachajuan

• Filmen New moon (fick den i en undersökning)

Silvriga kjedjor som jag ska använda till en "hemlig grej"
V I K T I G A  O C H  O I T R E S S A N T A  S A K E R ...
Kyss Melina ♥

Some gifts.

Datum: 2010-08-27 - Tid: 16:21:19Vad kan dom här paketen innehålla? Det får vi strax veta.
Hugs Melina♥


Lookbook .. /100826

Datum: 2010-08-27 - Tid: 15:21:05Lookbook for today:
Topp: H&M
Byxor: Nelly.com
Väska: Modekungen.se
Skinnjacka:
Jofama by Kenza

Kyss Melina♥

On the busshållsplats ... /100827

Datum: 2010-08-27 - Tid: 13:55:38Jag och personen på bilden sitter just nu på en busshållsplats och väntar på vår buss. Vi har hittat internet och det är fett coolt.Vi hörs när jag kommer hem om ungefär 20 minuter för att vara på den säkra sidan!
Kyss Melina♥

Hos Elsi Pelsi right now .. /

Datum: 2010-08-26 - Tid: 15:12:14

Sitter hos Elsa och chillar lite grann nu. Om en halvtimme ska jag bege mig mot bussen för att möta mami. Vi kanske hörs senare efter fotbollsträningen annars blir det i morgon. Elsa hälsar till er sötnosar! Kyss♥

Im in da school ..

Datum: 2010-08-26 - Tid: 12:49:29
Gud vilka otroligt glamourösa bilder .. N O T !


Nu sitter jag och Beata här i korridoren och geekar datorerna som vanligt. Men det finns ju typ inget annat att göra på rasten. Sista lektionen börjar strax - matte! Efter skolan ska jag troligtvis följa med Elsa hem en snabbis sen ska jag möta mamma och hämta upp en sak. Sedan ska vi dra iväg på en modellsak och sen har jag fotbollsträning. Ja , det var väl min dag. Tråkig, vanlig och lika oglamourös som bilderna här ovan. Haha! Nu ska hjälpa Beata med lite matte ... P U S S ♥

Hola Sunshines !

Datum: 2010-08-26 - Tid: 07:35:36Inte ofta ni får se mig såhär, huh? Har precis vaknat och ser ut om en ja .. varulv kanske!
Ska börja fixa mig nu och sedan möta upp Tilde och så får vi skjuts av hennes mami. I LOVE IT
Hoppas ni får en bra dag, för det kommer jag ha! Börjar nämligen fem över nio och slutar tio i två.
Kiss Melina♥

Dolce Vita

Datum: 2010-08-25 - Tid: 20:42:08


Är inte det här bara för sött? Alltså, jag tror att jag dör! Det är helt sjukt. Sötnosarna heter i alla fall Primus och Trubbel. Den söta människan heter Agnes och går i min klass. Dom här tre juvelerna önskar i alla fall jag att jag hade hemma. Tur att jag ser Agnes varje dag i skolan. Jag tror att det här blir sista inlägget för idag men annars hörs vi i morgon. Puss på er ännu en gång / Melina.
NU: Fångarna på Fortet med en kopp té.

Sakta men förhoppningsvis säkert

Datum: 2010-08-25 - Tid: 20:09:02Håller på och installerar sims 3 som jag dock fick i maj men det har inte riktigt kommit till skott än. Men nu är jag redo för spelet. Inte minst min lillasyster. Det är tack vare henne jag installerar det ... Om hon inte är snäll mot mig i fortsättningen så avinstallerar jag det. MOHAHA! Och det tror jag inte att hon vill.
Passa dig syrran!
Jag återkommer, puss Melina ♣

Edit: Nu är installeringen dock inte på tre längre utan närmare 500. Det går snabbt nu!

Dagens bästa!

Datum: 2010-08-25 - Tid: 19:54:04

D A G E N S  B Ä S T A !Dagens bästa är alltså trebussen. Nu tänker ni typ "Va?" Det är en buss. Okej, det var ingen bra förklaring. Men jag och Tilde behöver ju byta buss två gånger när vi ska till skolan eller hem. Men det behöver vi inte längre. Eller jo påvägen till skolan men inte hem. För vår buss går nämligen hem direkt till oss från en busshållsplats som vi ska byta på. Och vi slutar halv tre varje dag förutom en eller två det beror på om vi har en special-lektion eller inte och det är verkligen S U P E R ! Me love it
Kisses Melina

25 augusti 2010

Datum: 2010-08-25 - Tid: 17:43:51M e  r i g h t  n o w  . . .
Hallå UNsunshines!
Jag menar, hallå? Vart är solen? Det har ju regnat konstant i dag typ. Inte okej, verkligen inte. Annars har dagen varit helt okej skulle jag väl säga. För en timme sen satt jag hemma hos Tilde och käkade sockerkakssmet. Snacka om att man blir mätt! Men sen skulle hon på innebandy så jag drog mig hemmåt. Nu ska jag se på några paradise hotel avsnitt och sen bara njuta av livet. Haha! Kiss♥

En timme tidigare .. !

Datum: 2010-08-25 - Tid: 08:35:44Såhär känns det nu. I N T E  B R A ! Kom en timme tidigare pågrund av vårt schema ..
God morgon!
Vaknade kvart i sju helt utan anledning och det är INTE okej. Jag kunde sovit en timma längre ungefär. Men men då vet jag det till nästa onsdag. Nu ska jag vara lite social med Agnes och det kommer ni få ta del av sen. Vänta er dom mest perfekta bilderna ..
Jag bloggar mer när jag kommer hem, för jag är ju fett satsig och måste ha fett med bra betyg yooo!
Kiss my ass bitches ♥

Dagen i bilder

Datum: 2010-08-24 - Tid: 21:33:30

Fotbollsdag på farsa ip. Vi kom inte ens till semi men det var kul ändå.
I morgon blir det handbollsdag. Samma lag. Får se hur det går.. Träffa tuva och bella. Slutar två måste vänta vid tuvas skola eller vara med på tuvas lektioner. Eller bara träffa nån under tiden.
Aja här är bilderna har inte så mkt mer att säga.
PUSSJa.. Det var dom "vackra" bilderna..

Paradise Hotel avsnitt 50

Datum: 2010-08-24 - Tid: 17:30:20

Eftersom min dator har varit helt nere har jag missat hur många paradise hotel avsnitt som helst och det suger verkligen. Jag är bara på avsnitt 50 och idag kommer 59 ut. Så jag måste se på nio stycken. Det får bli morgondagens sysselsättning. Gud vad bra , nu kom jag ju på vad jag ska göra i morgon efter skolan.
J I P P I !


right now ..
Inte en helt vanlig dag .. /100824

Datum: 2010-08-24 - Tid: 16:01:49
Hej alla söta små bloggläsare!
Kom hem för cirkus en halvtimme sen om inte lite mer. Fick sluta tidigare, eller förresten inte för dom hade tydligen gjort om vårat schema och det är ju bara tummen upp för det liksom. Därför rubriken ..
Om tre timmar börjar min fotbollsträning , jag tycker att det är väldigt sent att den slutar nio bara för att då måste jag lägga mig för annars orkar jag inte skolan på tisdagar och onsdagar för då börjar vi 08.10 och då måste jag gå upp 6 och det är inte kul. Nu ska jag sluta innan jag bara skriver massa onödiga saker.
xxxx

Usa 9 - 26 Juli 2010 - Bilderna andra omgången

Datum: 2010-08-23 - Tid: 18:39:25Nu så hade vi ju då kommit till lägret så här är ungifär hälften av bilderna. Mest skruttiga bilder men aja ;)


Amanda

Bellas vackra hand!

Smeeexigt

Mitt nam är bond, james bond

I'm bringing seeeexy back yeah yeahHOT

ssss

HETA ANNA BANANA

Isabell

Våran über sexiga ledare

Alexa, som dissade oss och drog hem efter bara en vecka..Hahaha

Alla störde sig på att Abercrombie och Hollister klippte bort ögonen på sina killar.. Så vi satte dit Amandas :p

BIT INTE PÅ NAGLARNA BELLA!!!!

Nästa omgång får ni se i morgon, det bli två till typ ;)
PUSS

Det var ett tag sen ...

Datum: 2010-08-23 - Tid: 17:53:53


Shit, det här känns inte bra. Hjälp! Jag har inte bloggat på cirkus sex dagar om inte mer. Vet inte varför, eller jo det vet jag förresten. Men jag drabbas av ångest och panik när jag tänker tanken. Jag har verkligen inte bloggat på hur länge som helst. Och jag har velat blogga det har jag, alltså då menar jag att jag v e r k l i g e n har velat det. För varje dag har jag planerat hur många inlägg jag ska skriva men sen har det inte gått av olika skäl. Så nu har jag ett helt a4-papper om vad jag ska blogga om. Men skälen till att jag inte har gjort har varit för att när jag först kom till mamma hade jag inget internet och sen när jag väl fick det sackade min dator ihop. Men i morgon eller något så ska den vara fixad och då kommer denna blogg att bli S U P E R D U P E R igen.

Hej förresten,
Melina här igen. Vet inte om ni kommer ihåg mig eftersom jag har varit borta ett tag. Men jag är i alla fall ägare av den här bloggen och jag hoppas att ni kommer ihåg mig. Det borde ni göra men man vet ju aldrig. Jag får hoppas på det bästa .. !
Idag började jag i skolan och jag tror att jag kommer kunna blogga igen som vanligt även fast jag har skolan. Nu ska jag vara lite social med Alicia. Så hörs vi så snart jag kan. Vilket jag hoppas är i morgon.
Puss


MUPP!

Datum: 2010-08-23 - Tid: 17:38:49


Den här muppen sitter just nu i mitt vardagsrum och vill tydligen "prata" lite med mig.. Pallar inte med henne!
KAN HON INTE BARA DRA HÄR IFRÅN OCH LÄMNA MIG I FRED!!!!
Aja.. Får väl stå ut med henne en timme till eller så.
KILL ME!


Skoooooola

Datum: 2010-08-23 - Tid: 08:20:57

 Hej allihopa!
Ska snart börja att sminka mig lite smått.. Min helg har varit GRYM! Berättar mer ikväll ;) Ska kanske berätta lite om min vecka, eller lite vad som kommer att hända eftersom att jag inte har något bättre för mig :s

Måndag: Börjar halv 10 slutar tre. Ska träffa Melina och vi får se vad vi gör.
Tisdag: Idrottsdag farsta ip. Slutar 2. Vet inte riktigt vad jag sak göra, kanske träffa mathilda och molly?
Onsdag: Indrottsdag sjöstadshallen. Slutar 2 igen. Inget planerat.
Torsdag: Åker upp till landet på kvällen. Vanlig skoldag annars.
Fredag: Vet faktiskt inte riktigt. eller det ända jag vet är att jag ska hämta viola på dagis och var amed henne lite.
Lördag: Passa Viola hela dagen.
Söndag: Åka tillbaks till stockholm.
Ja det var min vecka det ;) Men nu så måste jag gå och fixa mig, så vi hörs senare ;) PUSS

Usa 9 - 26 Juli 2010 - Bilderna första omgången

Datum: 2010-08-22 - Tid: 12:57:38
På flygplatsen

Glad Bella

Uppe i luften

Kollade på The last song, dit och hem (a)

GODIS!

Ja resan då

Flygmat som var goooood :)

Skyline ♥

Utanför NY

Rummet hos Lisa och Geoff

Gatan vi bodde på.

Brevlåda, otroligt intresant..Glad bella.. IgenGlad simon

Utanför bion där vi såg karate kid.

Feta?

En liten läsk var typ en xl läsk i sverige..

SHADOW ♥

Gjorde illa min stooor tå :(


Och sen så åkte vi till lägret :) Dom bilderna visar jag i morgon ;)

Back home! For now..

Datum: 2010-08-21 - Tid: 13:49:131. Utkten från något ställe där europa och nord amerika möts
2. Lillasyster och pappa
3. Ett coolt vattenfall, regnbåge och sen tryggvi
4. Jag och Halla. Haha

Tillbaka från Island nu. Skolan har börjat. Ny skola och den gillas! Har inte bloggat för att jag int ehar haft något internet hos pappa.. :( Men nu ska det nog kanske bli andra bullar!! :D Ska snart visa er alla usa och islnad bilder.. Måste bara kolla igenom dom först, så att jag vet vad jag ska visa för något..

PUSS Alicia

sovande melina

Datum: 2010-08-17 - Tid: 02:23:01

Vi kollade just klart på filmen, eller melina somnade efter lite mer en halva. Haha riktigt vacker är hon när hon sover.. Bild ska ni få någon gång. Nä nu vaknade hon till och hotar med att döda mig. Hörs i morgon, om jag överlever..

Schemat för 8c2

Datum: 2010-08-16 - Tid: 15:29:56Här är då mitt nya schema som kommer att gälla i höst. Första terminen i åttan ..
Vet inte riktigt vad jag ska säga. Tre nya lärare på schemat, och aa vi får se hur det blir.
Börjar ganska tidigt och slutar ganska tidigt skulle jag säga. Det blir säkert bra, får man ju hoppas.
Jag längtar faktiskt att få börja i skolan nu. Det låter konstigt men så är det.
Puss Melina ♥

Tyvärr alltså ..

Datum: 2010-08-12 - Tid: 13:33:49

Jag kommer inte kunna blogga. Hela min datorbas hos mamma ligger nere. Men vi hörs så snart det är fixat. Jag är ledsen men så är det. Jag som kände mig så bloggsugen. Fan ..
xxxx

Ciao Ciao Bloggen!

Datum: 2010-08-10 - Tid: 18:51:22

Nu drar jag och Maja hela låååånga vägen till Värmdö.
Vi hörs väl någon gång. Vet inte riktigt när, men ni får hoppas på det bästa!
Puss på er,

Webcam med Maja & Melina

Datum: 2010-08-10 - Tid: 17:10:23Adios Amigos!

Datum: 2010-08-10 - Tid: 12:17:22

Maja kommer in till slussen om en kvart och då ska jag möta henne så jag har lite bråttom. Men det har man alltid om man heter Melina. Jag kommer ganska ofta sent om jag bestämt något med någon. Well, Well .. Nu ska jag inte sitta här och skriva massor utav babbel. Bjuder snabbt på lite dåliga webcambilder.
Puss
Tack för att du finns duschen!

Datum: 2010-08-10 - Tid: 11:20:29- Nyduschad -
Det är verkligen underbart att duscha. Fan vad jag känner mig fräsch nu alltså. Amazing ..

En ny dag

Datum: 2010-08-10 - Tid: 09:53:14Idag är mina planer helt bestämda. Just nu ligger jag och tittar Paradise Hotel Denmark, jag har faktiskt bara ett avsnitt kvar så det är riktigt bra! Efter det ska jag ta en varm dusch, badade aldrig i går ... Sen runt klockan tolv ska jag möta Maja och så ska vi dra oss mot Ung. Det ända jag vet för i kväll är att jag ska sova hos henne. Haha!
Pusssssssssssss
Right now:


Jag har saknat ..

Datum: 2010-08-09 - Tid: 21:19:30

När jag har varit borta nere i Skåne har jag verkligen saknat att ta ett varmt bad lite då & då. Det är så himla skönt och avkopplande, så det ska jag göra nu. Ska också raka benen och that stuffs. Ansiktismask och hela paketet.Vi hörs efter. xoxo

 

http://alltombilar.com/upload/3972/Badkar_Oval170_Svedbergs.jpg


Det här känns bra :)

Datum: 2010-08-09 - Tid: 19:22:34Skrivbordet är städat

Datum: 2010-08-09 - Tid: 18:39:45Visst är jag riktigt duktig?
Jag har rensat och fixat allt på skrivbordet. Nu har jag en liten aning om vad jag har allt och vilka mappar jag ska lägga allting i. Underbart! Det känns också riktigt bra att jag har hunnit i kapp allting som jag har missat när jag har varit i Skåne. I går kväll när jag gick in på bloglovin hade jag 1203 olästa inlägg. Men idag har jag 0. Bra jobbat Melina! Jag har också tagit igen massor utav paradise hotel avsnitt men har ändå nio kvar, har sett 14 ungefär tror jag. Ska fortsätta se några så jag har det avklarat också. Sen måste jag blogga massor och ta igen det också. Och visst ser ni fram emot det?
Pusssssssssss

New stuffs

Datum: 2010-08-09 - Tid: 15:43:16

Nu under sommaren när jag inte har uppdaderat bloggen så mycket har jag faktiskt hunnit shoppat en hel del. Inte överdrivet mycket, eller kanske! Jag orkar inte ta kort på alla saker men jag kan ju alltid skriva upp det jag kommer på. So, here we go ..

En vit skjorta, En blå baseballjacka, 2 ringar, Fyra läderarmband, Två armband (ett nit & ett annat konstigt), Två par örhängen, Två nagelack (blå & rosa), Fyra olika tidningar, Ett par espandrillos, Ett svart datorunderlägg, Ett läppglans, Dipliner (rinnande eyeliner), Pudeborste, Två mascaror, En väska, Ett halsband, Ett flodhästgosedjur (för sakens skull, jag ÄLSKAR flodhästar), Ögonbrynspenna+Ögonbrynsborste, Nytt hmclubkort (slarvade bort det andra), bankomatkort+legitimation, polkagrisar från Gränna, En svart klänning, En olivgrön tröja, solglasögon, Fem olika filmer, 1 superskön kudde från IKEA, Rakhyvlar+rakgel, En svart bandeubikini+en korallfärgad, två linnen & Fem Liza Marklund böcker.

Det är de jag kommer på nu. Det finns ju säkert andra saker, men jag kommer inte ihåg allting. Lite svårt. Det har ju gått två månader ungefär liksom. Men det var i alla fall mer än häften, haha! Jag har i alla fall velat ha allting jag har fått. Thanks mami & papi. Men är man ett snällt barn som jag är det inte så konstigt. Nej, men aa det var väl det.En liten bild på lite saker kan jag bjussa på. Inte världens finaste collage, men det är bättre än inget alls.

H U G S  M E L I N A :D ♥


En videoblogg

Datum: 2010-08-09 - Tid: 14:01:11Helst inga kommentarer på detta. Haha!
Kram Melina


Sooon Sooon Sooon

Datum: 2010-08-07 - Tid: 20:41:20

Hej alla mina bloggläsare!
ÄNTLIGEN! Kan jag bara säga. Vet ni varför?
Jo, för i morgon då åker jag hem till underbara STHLM!
Ni kan inte ana hur mycket jag längtar efter alla underbara vänner, affärerna, ja .. everything.
Jag längtar sjukt mycket efter att blogga, så det ska bli underbart som sagt!
Men vi hörs kanske om sisådär ett dygn kanske!
PUSS PÅ ER , / MELINA

P.s, Alicia bloggar inte för att hon just nu befinner sig på Island. Stackare .. Dom har 10 grader och molnit. HAHA!

RSS 2.0