Dagarna som varit

Datum: 2010-09-12 - Tid: 12:31:08

Hej, och godmorgon får man väl säga!
Bloggen har ju varit lite off på senaste tiden. Och det ber jag och Alicia om ursäkt för.
Eller i för sig kan inte jag stå för vad hon säger och så vidare. Men jag bestämmer att hon ber om ursäkt. För annars får inte hon ha kvar bloggen med mig. Haha! Skämt och sido ..
Jag tänkte berätta lite smått utan en massa himla detaljer om vad jag har gjort fredag-lördag. Visst låter det kanon? - Tack jag vet! Måste bara tänka efter en stund så jag kommer ihåg vad jag har gjort ..

Fredag:
Jag hade en vanlig dag i skolan. SLUTADE HALV FEM! AMEN NI FÖRSTÅR JU SJÄLVA PANIKEN I MIN KROPP LIKSOM. HELT SINNESJUKT! Vi spelade i alla fall fotbollsgolf i Hellasgården och det var därför vi slutade så sent. Jag spelade med Elsa & Tilde och det gick väl helt okej skulle jag tro. Efter det drog jag och Tilde till Nacka Forum för att möta upp Tildes pappa och lämna datorerna och grejer. Sen mötte vi upp Alice och vi drog till Gröna Lund. När vi kom fram var det säkert 2000 pers utanför, och 40 000 inne. Nej men jag har ingen aning faktiskt. Det ända jag vet är att vi inte fick komma in för att det var så mycket folk. Men vi hade skitkul där utanför. Säkert roligare än vad man hade där inne. Vi kom hem till Tilde runt ett och där tittade vi på film och somnade runt fyra.


Lördag: Jag vaknade upp hos Tilde runt nio. Var där och gjorde ingenting till ett då jag stack hem. Kommer inte ihåg vad jag gjorde hemma. Men det var säkert inget speciellt. På kvällen kom Klara och några andra hit. Och kvällen var bättre än bäst. Så sjukt awesome. Men vi håller det utanför bloggen.

Söndag: Idag är det söndag och jag ska byta om til fotbollskläder. Ska dra till en match om 15 minuter. Är så taggad som jag aldrig har varit förr. Helt sjukt!xoxo ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0